Sylvester Stallonen tytär on tyrmäävä kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijälegenda Sylvester Stallonen perheestä ei naiskauneutta puutu. 70-vuotiaan miehen perheeseen kuuluu kauniin Jennifer-vaimon lisäksi kolme tytärtä, joista varsinkin 20-vuotias Sistine on kiinnittänyt monien huomion. Vuosi sitten hän sai uuden mallisopimuksen Samantha Thavasan laukkumerkiltä.

Viime aikoina Sistine on julkaissut sosiaalisessa mediassa itsestään runsaasti kuvia, joista tuoreimmassa hän poseeraa joulutunnelmissa siskonsa Sophian kanssa. Kuva osoittaa, että näyttelijäisän jälkikasvu on poikkeuksellisen näyttävää. Kolme tytärtä voisivat kukin tehdä uraa mallina niin halutessaan.

View this post on Instagram

Don’t be fooled, Sophia’s the grinch

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

View this post on Instagram

Can’t complain

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

View this post on Instagram

My mom took this

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

View this post on Instagram

Tacos for breakfast 🌮🌮🌮

A post shared by Sistine (@sistinestallone) on

Pari vuotta sitten Sistine nähtiin paljastavissa LOVE Magazine -lehden kuvauksissa, joihin kelpuutetaan enimmäkseen vain hyvin tunnettuja ja jo mallinurallaan ansioituneita malleja. Sistine näytti lehden Instagram-tilillä julkaistulla videolla kuitenkin sen, että hän on ansainnut paikkansa muiden mallien joukossa. Videolla Sistine keimailee itsevarmasti mustat hyvin seksikkäät pitsialusvaatteet yllään.