Et kai tehnyt yliampuvia uudenvuodenlupauksia?

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Uuden vuoden koittaessa ihmiset tekevät lupauksia paremmasta, terveellisemmästä ja enemmän unelmia saavuttavasta elämästä. Lupausten suhteen kannattaisi olla realistinen ja salliva. Onkin hyvä tiedostaa, että takapakkeja tulee varmasti.

Uudenvuodenlupaukset on helpompi pitää, jos niistä tekee mahdollisia saavuttaa. Kannattaa esimerkiksi luvata yhden elämänlaatua parantavan muutoksen tekeminen joka kuukausi sen sijaan, että yrittäisi muuttaa kaiken kerralla 1. tammikuuta 2019. Mitä haluat tänä vuonna saavuttaa?

Jos haluat syödä terveellisemmin, sinun olisi tullut luvata ostaa kaupasta enemmän hedelmiä kuin herkkuja. Jos taas haluat juosta kesällä kymmenen kilometriä, sinun olisi tullut luvata juosta joka kuukausi kaksi kilometriä enemmän kuin edellisenä kuukautena. Ole siis realistinen. Jokainen pienikin saavutus on edistysaskel entiseen verrattuna.