Eevi Teittinen talvisessa bikinikuvassa: ”Edelleen yhtä koukuttava”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin kuuluvaan jättimäiseen Survivor-formaattiin perustuvan Selviytyjät Suomi -ohjelman toinen tuotantokausi käynnistyy televisiossa helmikuussa 2019. Kakkoskaudella mukana on tuttuun tapaan 16 kilpailijaa, joista eräs on fitness-urheilija Eevi Teittinen.

View this post on Instagram

Avantouinti on parasta❤😊 Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus 💎❄🌨 Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla🙏😍 Iltoja kertyy 2-3 viikossa. Koukussa heti ekasta kerrasta! Enkä keksi mitään parempaa tapaa tyhjentää päätä kuin tämä. Kiihdyttää aineenvaihduntaa aina sen verran, että on kauhee kiire ruokapöytään tunnin setin jälkeen😅 ❤ Suosittelen myös niille, joilla on aina kylmä 🐱 Terkuin entinen veden ja kylmän vihaaja🙊 #rohnisch #swimming #winterstyle #finland #cold #sauna #afterworkout #recovery

A post shared by Eevi Teittinen (@eeviteittinen) on

Aiemmin otsikoissa muun muassa Uniikki-räppärin kihlauksen merkeissä ollut ja Fort Boyard -ohjelmassa kilpaillut Teittinen nähdään nyt Instagramissa hyytävässä bikinikuvassa pakkassäässä. Hän kertoo olleensa koukussa avantouintiin jo ensikerrasta lähtien.

– Avantouinti on parasta. Pari vuotta tätä harrastusta takana ja edelleen yhtä koukuttava, miellyttävä, rentouttava, sekä palauttava kokemus. Käyn uimassa noin 1 min verran kevyitä vetoja 4 kertaa. Jokaisen pulahduksen välissä saunon kunnolla, Eevi Teittinen kertoo.

Juuso Mäkilähteen juontamassa Selviytyjät-kilpailussa osallistujat jaetaan kahteen joukkueeseen, jotka majoittuvat alkeellisissa leiriolosuhteissa autiolla saarella. Joukkueet kilpailevat toisiaan vastaan voimaa, kestävyyttä, nopeutta ja nokkeluutta vaativissa tehtävissä. Kilpailun voittaja kuittaa itselleen 30.000 euron rahapalkinnon.