Onko tässä maailman huonoin kappale? Mainoksen huumoribiisistä tulikin hitti

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ei ole harvinaista, että huumorikappaleet nousevat nopeasti viraalihiteiksi. Yhden hitin ihmeet unohtuvat kuitenkin yhtä nopeasti kuin raivaavat tietään ihmisten kuuntelulistoille. Monoprix-yritys on yrittänyt tarkoituksella tehdä maailman huonoimman kappaleen.

The Worst Song In The World on julkaistu jo viime vuonna, mutta se on lähtenyt vasta nyt kiertämään isommin internetissä. Monoprix on vaatekauppa, joka on luonut kappaleen alunperin ranskan kielellä. Se on myöhemmin käännetty englanniksi.

Kappale on osa yrityksen markkinointikampanjaa. Kappaleessa on takavuosien vaikutteita ja se on saavuttanut yli 90.000 katselukertaa Youtubessa. Jos ei muuta, niin biisi jää ainakin soimaan päähän.