Maailman suurimmista floppifestareista Netflix-dokumentti – traileri julkaistiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Bahaman Exuman saarella taannoin järjestetty Fyre Festival jäi historiaan yhtenä kaikkien aikojen suurimmista festarikatastrofeista. Yleisölle luvattu A-luokan tapahtuma osoittautui tuhansia euroja maksaneen yleisön kauhuksi joksikin aivan muuksi. Kerroimme äskettäin, että festareista on tekeillä Netflix-dokumentti, jossa tapahtumaan voi tutustua turvallisesti kotisohvalta käsin.

Netflixin valikoimiin ilmestyy nimittäin 18. tammikuuta 2019 Fyre-dokumenttielokuva, joka paneutuu kohuttuihin festareihin. Eilen dokumentista julkaistiin traileri YouTubessa.

Fyren järjestivät Billy McFarland ja räppäri Ja Rule. Tapahtumapaikka oli kaukana luvatusta paratiisisaaresta, tähtikokkien ruokien sijaan tarjolla oli juustovoileipiä ja muun muassa Blink-182 perui esiintymisensä. Lokakuussa McFarland tuomittiin kuudeksi vuodeksi vankilaan. Syyttäjät kutsuivat miestä oikeudessa jopa täydeksi huijariksi.