Näin pakkaat tekokuusen näppärästi – koristeet valmiina ensi vuoteen!

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Ihmiset ovat julkaisseet nettiin tavoistaan pakata muovinen joulukuusi ensi vuotta varten. Moni on jättänyt koristeet puuhun ja käärinyt koko komeuden pakkausmuoviin.

Seuraavaa joulukuusen pystyttämisurakkaa voi helpottaa sillä, että pakkaa tekokuusen varastoon koristeineen päivineen. Se onnistuu esimerkiksi teollisuuteen tarkoitetun muovin ja köysien avulla. Toki kuusen ympärille voi panna myös tuorekelmua tai jätesäkin.

Instagramissa on esimerkkikuvia tyylistä. Kaikista nohevimmat aloittavat seuraavaan jouluun valmistautumisen jo nyt hankkimalla koristeet ja valot alennusmyynneistä. Jos haluaa olla todella tehokas, voi myös joululahjoja hankkia pitkin vuotta. Kaikista tehokkain tapa lienee se, että lähtee jouluksi kotoa pois ja jättää koristelun ja ruoat muiden vastuulle.