Jersey Shore -tähti vankilaan – tuomittiin jättimäisestä veropetoksesta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Takavuosien huippusuositusta Jersey Shore -sarjasta tunnettu Mike ”The Situation” Sorrentino on tukalassa tilanteessa. Hän on joutunut vankilaan miljoonien dollarien veropetoksesta.

Mike tuomittiin TMZ-sivuston mukaan vankeuteen kahdeksaksi kuukaudeksi. Tähti jakoi ennen vankilaan saapumista Instagram Livessä terveiset faneilleen ja lupasi ryhdistäytyä päästessään vapaalle jalalle.

Jersey Shore -tähti tuomittiin veronkierrosta lokakuussa. Mike ja hänen veljensä Marc olivat piilottaneet tähden Jersey Shore -sarjasta ansaitsemia rahoja ja jättäneet maksamatta veroja 8,9 miljoonan dollarin ansioista. Marc sai kahden kuukauden vankeusrangaistuksen.

Mike Sorrentino suorittaa tuomionsa New Yorkin Otisvillen vankilassa. Kyseessä on sama laitos, jossa presidentti Donald Trumpin asianajaja Michael Cohen istuu parhaillaan tuomiotaan veronkierrosta ja kongeressille valehtelemisesta.