Kim Kardashian kuin Barbie-nukke – onko valokuva sittenkin aito?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian ja Kanye West ovat saamassa jälleen perheelisäystä. Kerroimme taannoin, että julkkisparin neljäs lapsi syntyy sijaissynnyttäjän avulla. Parin edellisen Chicago-vauvan synnyttänyt parikymppinen nainen sai taannoin oman lapsensa. Siksi seuraavaksi on vuorossa uusi sijaissynnyttäjä.

View this post on Instagram

Just found this fitting pic from Halloween

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Nyt Kim on julkaissut valokuvan, jonka hän kertoo olevan peräisin halloweenin aikaisesta sovitussessiosta. Kuvassa Kim näyttää lähinnä muoviselta toimintafiguurilta, eli nukelta. Mitä ilmeisimmin kuva esittää kuitenkin aitoa Kimiä.

Kim Kardashian käyttää sijaissynnyttäjää, koska hänellä on kertomansa mukaan istukan kiinnittymishäiriö eli placenta accreta. Lapsen synnyttäminen olisi tähdelle itselleen liian suuri riski. Julkkisparin neljännen lapsen laskettu aika on toukokuun alussa.

View this post on Instagram

Morning fittings

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on