Thylane Blondeau osallistui kuvahaasteeseen – Tältä näytti 10 vuotta sitten ja nyt

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kauneuskilpailuissa kauneus on luonnollisesti aina katsojan silmässä, mutta kun ratkaisu tehdään äänestyksellä, niin saadaan selville suuren yleisön mielipide. Kymmenen vuotta sitten tuolloin vasta kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin.

View this post on Instagram

#10yearchallenge 🥰 !!! And thanks for 2.9M !!! Ily guys so so much

A post shared by Thylane (@thylaneblondeau) on

Äskettäin, kymmenen vuotta myöhemmin, Thylane Blondeau voitti uransa toisen kauneuskilpailun, sillä nykyisin 17-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi. Koska ensimmäinen voitto tuli kymmenen vuotta sitten, tuli sosiaalisessa mediassa parhaillaan leviävät kuvahaaste hänelle kuin tilauksesta.

Thylanen takana maailman kauneimman listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Thylane sijoittui listalla toiseksi. Thylane Blondeau on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.