Heloo Helsinki! -yhtyeen Elli soolouralle – kuuntele single tästä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Haloo Helsinki! -yhtyeen solisti Elli Haloo julkaisi tänään perjantaina Ellips-sooloprojektinsa ensimmäisen singlen Maailma on rikki. Elli vastaa singlen sekä koko huhtikuussa julkaistavan albumin sävellyksistä ja sanoituksista. Tulevan albumin tuottajana toimii Matti Mikkola.

– Tää biisi ja tuleva levy on muhinut mun päänsisäisessä maailmassa pitkään. On ihana saada vihdoin ulos tää pläjäys ja tärkeä päästää ulos noi aiheet mitä tuolla on! Maailman pohdintaa, kommentoi Elli tulevaa.

Kuuntele single tästä linkistä.

Ellips-kiertue käynnistyy 18. huhtikuuta Kuopiosta ja kiertää ympäri maata yli kuukauden ajan. Kiertue päättyy Helsingin Tavastialle 24. toukokuuta. Ellips-projektin yhtyeessä soittavat Sami Kuoppamäki, Juho Kanervo, Timo Kämäräinen, Janne Puurtinen ja Markus Pajakkala.