Mies ei antanut kännykkänsä avauskoodia – vaimo surmasi polttamalla

Ohhoh! · Stara.fi

Matkapuhelin ja varsinkin sen sisältö voi joskus olla hyvinkin tärkeää, mutta nyt Indonesiassa on menty aivan liian pitkälle. Sikäläisen pariskunnan 25-vuotias vaimo Ilham Cahyani halusi saada 26-vuotiaalta aviomieheltään Dedi Purnamalta tämän puhelimen avauskoodin, jota mies ei kuitenkaan suostunut antamaan.

Lopulta tilanteesta syntyi raju riita, jonka yhteydessä Dedi Purnama löi vaimoaan sillä seurauksella, että Ilham Cahyani kaatoi miehensä päälle valopetrolia ja sytytti tämän palamaan tupakansytyttimellä. Ohi kulkenut silminnäkijä auttoi sammuttamaan liekit.

Mies sai tapauksessa hengenvaaralliset vammat, joita yritettiin hoitaa läheisessä sairaalassa. Lopulta vammat olivat kuitenkin liikaa ja mies menehtyi Nusa Tenggarassa sijaitsevassa sairaalassa kahden päivän kuluttua. Tapauksen poliisitutkinta on kesken.