Kolottaako viinahammasta? Ginin makuinen marmeladi tekee nyt tuloaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet aiemminkin alkoholilta maistuvia hilloja ja marmeladeja ja pohtineet, onko kyse alkoholismista, jos ei pysty aloittamaan aamuaan ilman viinaisaa hilloa? Nyt leivälle voi levittää pinkin ginin makuista marmeladia.

Lahjatavaraliike Firebox kehittää jatkuvasti uusia ja kekseliäitä tuotteita valikoimiinsa. Erilaiset alkoholivariaatiot ovat ilmeisen suosittuja, sillä hillokavalkadi on nyt kasvanut pinkin ginin makuisella herkulla. Sitä voi levittää esimerkiksi paahtoleipien päälle.

Hilloa voi käyttää aikuisten jäätelöannoksiin, pikkulettujen päälle tai vaikkapa leivonnaisten valmistamiseen. Alkoholia siinä ei ole, mutta marmeladi onkin valmistettu pelkän maun vuoksi. Ja mikä parasta, nyt alkoholin makuisia marmeladeja voi tilata myös Suomeen!