Poliisi etsii vapaaehtoisia juomaan kännit

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Virkavalta kehottaa harvemmin juomaan alkoholia humalahakuisesti, mutta nyt sekin ihme on nähty Yhdysvalloissa. Erään kaupungin poliisilaitos etsii vapaaehtoisia juomaan itsensä humalaan.

Pennsylvanian Kutztownin poliisilaitos etsii kolmea vapaaehtoista avustamaan huhtikuussa järjestettävää puhallutustestien koulutusta. Tehtävänä on juoda ilmaista alkoholia ja antaa poliisien mitata heidän veren alkoholipitoisuutta.

Vapaaehtoisten täytyy olla hyväkuntoisia 25-40 -vuotiaita, eikä heillä saa olla rikosrekisteriä tai päihdeongelmia. Facebookissa julkaistu ilmoitus osoittautui menestykseksi, sillä se keräsi alle vuorokauden sisällä satoja vastauksia.

 

The Kutztown Police Department is looking for three (3) volunteers to assist us in training officers to administer…

Publiée par Kutztown Borough Police Department sur Mercredi 16 janvier 2019