Victoria Beckhamin ökyvoide valmistetaan verestä – hinta yli 1 300 euroa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ammattijalkapalloilija David Beckhamin kanssa perheen perustanut entinen laulaja ja nykyinen muotisuunnittelija Victoria Beckham on tiettävästi erityisen tarkka ulkonäöstään ja terveydestään. Nyt nainen on paljastanut hankkineensa huippukalliin ihonhoitovoiteen.

Victoria Beckham julkaisi äskettäin Instagram-tarinoissa kuvan, jossa hän levittää kasvovoidetta iholleen. 44-vuotias muotisuunnittelija paljastaa tilanneensa saksalaiselta tohtori Barbara Strumilta voidetta, jonka yhtenä ainesosana on käytetty hänen omaa vertaan. Voide maksaa 1.350 euroa.

– Tohtori Strum otti vertani ja valmisti verisoluistani parantavaa voidetta, jolla on tulehdusta estävä ja uudistava vaikutus. Testaan tuotetta tällä viikolla aamuin ja illoin, rouva Beckham kirjoitti.

https://www.instagram.com/stories/highlights/17940057784204139/?hl=fi