Yksinkertainen muutos voi parantaa yöuniasi – helppo lisätä sänkyyn

Koti & Asuminen Lifestyle · Terhi Piiroinen

Laadukkaasta materiaalista valmistetut lakanat, hyvä ilmanvaihto, ryhdikäs sänky ja oikeanlaiset petivaatteet tekevät nukkumisesta yleensä parempaa. Sänkyyn kannattaa kuitenkin lisätä myös pääty, mikäli haluaa nostaa unenlaadun kokonaan seuraavalle tasolle.

Kiinalaisen feng shuin mukaan sängynpäädyt lisäävät nukkujan turvallisuuden tunnetta. Asiantuntija Bryce Kennedyn mukaan pääty varastoi ja hoitaa ihmisen energiaa. Lisäksi sängynpääty antaa visuaalisesti vaikutelman tilasta, joka on rajattu tarkoituksella levolliseksi ja miellyttäväksi, PureWow jatkaa.

Sängynpäätyjä on saatavilla valmiina huonekalukaupoista tai sellaisen voi valmistaa myös itse. Yksinkertaisin keino lienee sisustustyynyjen nostaminen sängyn ja seinän väliin päädyn lailla.

View this post on Instagram

• Boktips • . . Läste klart boken Becoming av @michelleobama idag och jag rekommenderar starkt alla att läsa denna starka,välskrivna och fantastiska historia som blandats upp med lite humor👌🏼 Så inspirerande! Kom både skratt och tårar med jämna mellanrum ☺️ Har ni läst den? Jag vill börja på en ny bok nu har ni några tips? . . Ha en underbar kväll vänner! . . . . . . #heminredning #interior #decoration #interiordecorator #interiorstylist #inspiration #interior125 #interiorblogger #home #interiordesign #headboard #interiör #inredning #inspiration #inspo #homestyling #homestaging #nordiskehjem #inredningsinspiration #hem_inspiration #pillows #interiorgoals #interiorstyling #bedroom #sovrum #bedding #bed

A post shared by Emma Falk • Skara (@hemmahosfalk) on

View this post on Instagram

Nightstands on sale for $59 each!

A post shared by Coco Furniture Gallery (@cocofurnituregallery_nw_7st) on