Arnold Schwarzeneggerin avioton poika on hurja lihaskimppu – tullut isäänsä!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltalainen toimintatähti ja Kalifornian entinen kuvernööri Arnold Schwarzenegger paljasti taannoin elämänkertakijassaan, että hänellä on avioliiton ulkopuolinen lapsi. Joseph Baena on jo 21-vuotias mies, ja hän on mitä ilmeisimmin ihastunut isänsä tavoin kehonrakentamiseen.

Seitsemän kertaa kehonrakentajien Mr. Olympia -tittelin voittanut Arnold Schwarzenegger osti aikoinaan Joseph Baenalle ensimmäisen kuntosalin 16-vuotislahjaksi. Nyt pojasta on kasvanut aikamies ja hän esittelee lihaksiaan sosiaalisessa mediassa. Josephin äiti on toimintatähden perheen taloudenhoitaja Mildred Baena.

Arnold Schwarzenegger on kehunut poikaansa upeaksi treenikaveriksi. Kaksikko on käynyt kuntoilemassa yhdessä ja viettänyt vuosien aikana laatuaikaa puntteja nostellen. Terminaattori-tähdellä on yhteensä viisi lasta.

View this post on Instagram

Just a lil thicc

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on