Blondista tummaihoiseksi muuttunut povipommi: ”Saan tummaihoisen vauvan!”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Euroopan suurimmat rinnat omaava Martina Big on ottanut ihon sävyä tummentavia pistoksia, jotka alkoivat nopeasti muuttamaan myös hänen silmiensä ja hiustensa väriä. Nyt nainen on kertonut vaihtaneensa rotua ja hän uskoo, että synnyttää myös tummaihoisen vauvan.

Martina Big meni hiljattain naimisiin pitkäaikaisen kumppaninsa Michaelin kanssa. Kaksikko yrittää nyt saada jälkikasvua ja he uskovat saavansa tummaihoisen lapsen – vaikka he molemmat ovat alunperin vaaleaihoisia. Syy voi olla melaniiniruiskeissa, joita Martina on ottanut kahden vuoden ajan.

Saksalainen glamourmalli Martina Bigin kauneusleikkausten sarja käynnistyi keväällä 2012, kun hän halusi korjauttaa nenänsä. Sen jälkeen naisen unelmana oli näyttää extreme-Barbielta. Nyt hän on muuttunut tummaihoiseksi naiseksi.