Juha Perälä lopetti Aamulypsyssä – Jaajo julkaisi hellyttävän jäähyväiskuvan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänä aamuna Suomen suosituimman radio-ohjelman tähtiin lukeutuva Juha Perälä lopetti ainakin toistaiseksi työskentelynsä radiossa. Hän ilmoitti päätöksestään kuulijoille vasta tämän viikon maanantaina, jotta jäähyväiset olisivat mahdollisimman lyhyet.

– 10 vuotta on tullut putkeen herättyä 05.00, mutta nyt on aika muuttaa hieman kaavaa ja jättää tämä rutiini ainakin toistaiseksi. En vielä tiedä, missä matkani jatkuu, mutta teen tässä vielä muutamat jaksot urheilupodcastia Mestarit sekä muutamat ennalta sovitut työt, Juha Perälä kommentoi.

Tänään sadattuhannet Aamylypsyn kuuntelijat saivat nauttia viimeistä kertaa Perälän jutuista radiossa, ja lähetyksen jälkeen Jaajo Linnonmaa julkaisi sosiaalisessa mediassa hellyttävän yhteiskuvan Aamulypsyn tiimistä. Lisäksi Suomipop julkaisi hauskan videon Periksen seikkailuista kanavan tiimissä.

View this post on Instagram

🔊 ❤️💙

A post shared by Radio Suomipop (@radiosuomipop) on

Juha Perälä kertoi maanantaina, että alunperin hän oli ajatellut jättäytyä pois radiosta jo vuodenvaihteessa, mutta hänet saatiin kuitenkin suostuteltua jatkamaan vielä lähes kuukauden ennen jäähyväisten jättämistä. Perälä ei vielä kertonut mahdollisista tulevista suunnitelmistaan, mutta ei tyrmää ajatusta radioon palaamisesta tulevaisuudessa.