Opetusvideo: Näin vaihdat vessapaperin rullan uuteen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Monissa perheissä tuskaillaan vessapaperin loppumisen takia. Ärsytys ei johdu siitä, että paperi olisi loppunut kokonaan talosta, vaan siitä, että kukaan ei ole vaihtanut tyhjää rullaa uuteen vessapaperitelineessä. Nyt tähän tarkoitukseen on tehty opetusvideo.

Vessapaperin vaihtaminen uuteen on monille mahdoton tehtävä. Joskus tyhjä hylsy jätetään telineeseen ja uusi rulla pannaan esimerkiksi patterin tai vessanpöntön päälle. Toisinaan tyhjä rulla saatetaan ottaa pois, mutta se pannaan esimerkiksi vessaharjan varteen vieressä olevan roskiksen sijaan. Asia on kuitenkin todella yksinkertainen.

Kun vessapaperirulla tyhjenee, siirretään hylsy roskikseen ja telineeseen pannaan uusi ja täysi rulla. Simppeliä. Eräs nainen kyllästyi vaihtamaan tyhjiä vessapaperirullia uusiin, ja kuvasi kaikkien avuksi videon. Vaikka taltiointi on toteutettu pilke silmäkulmassa, piilee siinä totuuden siemen.