Parhaat edulliset treffivinkit listattiin – näillä et voi epäonnistua

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Sarjadeittailijat ovat varmasti ehtineet koluta Tinderin aikakaudella kaikki kaupunkinsa ravintolat, kahvilat ja aktiviteetit läpi. Yleensä luovat treffit jäävät paremmin seuralaisten mieleen ja tällöin saattaa tulla saumaa uuteen näkemiseen.

Eikö sinulla ole ylimääräistä rahaa? Ei hätää, näillä vinkeillä onnistut. Hyppää treffikumppanin kanssa linja-autoon ja lähtekää tutkimaan molemmille entuudestaan vierasta naapurustoa. Jokaisessa kaupungiosassa on oma tunnelmansa, ja uudessa paikassa kävelemällä voi löytää uusia ja mielenkiintoisia tutustumiskohteita.

Joissakin puistoissa järjestetään ilmaistapahtumia, konsertteja sekä elokuvanäytöksiä. Vinkit löytää helpoiten oman alueen tapahtumakalenterista. Kesällä voi mennä rannalle ja talvella pulkkamäkeen. Makkaraa ja vaahtokarkkeja voi paistaa grillissä tai nuotiossa, paikasta ja vuodenajasta riippuen.

Yksi hauska tapa tutustumiseen on auton vuokraaminen muutaman tunnin ajaksi. Käy deitin kanssa kruisailemassa autotalon piikkiin. Lautapelien ja korttien pelaaminen on ilmaista ajanvietettä, jonka voi yhdistää hauskasti puistopiknikiin tai iltaan teekupillisen ääressä. Toki treffikumppanukset voivat mennä myös pelihalliin muutaman kympin kolikkokasan kera.

Isoimmissa kaupungeissa on mahdollista vuokrata polkupyöriä käyttöön. Toisaalta Suomessa on runsaasti kansallispuistoja, joihin voi mennä päivävaellukselle retkeilemään. Jos on mieltynyt enemmän kaupunkiympäristöön, voi seikkailuretken tehdä vastaavasti IKEA-tavarataloon. Siellä saa helposti päivän kulumaan.

Hyödynnä myös happy hour -tarjoukset, museopäivät tai kuntosalien kaveripäivät treffailun merkeissä. Mikäli treffikumppanukset haluavat tehdä yhdessä jotain hyödyllistä, kannattaa heidän ilmottautua vapaaehtoistyöhön.