Muistatko kun Matti Nykänen osallistui Big Brotheriin? ”Jos mä nyt ottaisin ritolat täältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime yönä kotonaan menehtynyt mäkihyppääjä Matti Nykänen ehti olla pitkällä julkisella urallaan otsikoissa monenlaisten tapahtumien ja projektien merkeissä. Vuonna 2013 hän suostui osallistumaan myös suosittuun Big Brother -realitysarjaan.

Nykänen asteli taloon haastoi asukkaita monenlaisiin hauskoihin kilpailuihin, kuten esimerkiksi hampurilaisen syöntiin. Nykänen tosin ilmoitti heti taloon mentyään haluavansa sieltä mahdollisimman pian pois.

– Jos mä nyt ottaisin ritolat täältä. Mulla ei ole aikaa olla täällä perkele! Mulla on huomenna… Pitäisi ruveta tekemään musikkivideota. Pitäis vähän saada nukkuakin, kun ei viitsisi mennä samoilla silmillä. Nukun jo seisaallaan. Sit pitää mennä Jyväskylään studioon ja sit keikalle, Nykänen kertoi muille asukkaille.

Myöhemmin selvisi, että Nykänen oli astellut taloon vain Haasta Matti -teemapäivää varten, eli hänen ei ollut alunperinkään tarkoitus jäädä Big Brotheriin asumaan. Asukkaiden tiedustellessa Nykäsen aikaisempaa halukkuutta osallistua ohjelmaan tämä kertoi suoraan, ettei olisi halunnut muuttaa taloon pidemmäksi aikaa.

– En varmasti, Matti Nykänen vastasi kysymykseen.

Nykänen kyllästyi Haasta Matti -kilpailuun melko nopeasti, jolloin tuotanto suostuin nopeuttamaan kilpailua merkittävästi. Päätös oli Nykäsen mieleen.

– Mä ajattelin oikeesti, että tässä olisi mennyt viisi tuntia, jos yksi kerrallaan olisivat syöneet. Ihan oikeesti mun on lähdettävä helvettiin täältä, Matti Nykänen totesi tyytyväisenä ennen poistumistaan.