Samsung julkaisi deittisovelluksen – jatkossa swaippaillaan jääkaappien sisältöä

Digi Lifestyle · Tim Isokivi

Teknologiajätti Samsung on yllättänyt lanseeraamalla oman deittisovelluksensa. Se on julkaistu varta vasten yhtiön Samsung Family Hub Refrigerator -älyjääkaappeja silmälläpitäen.

Kasvokuvien sijaan Refrigerdating-sovelluksessa pyyhkäistään kuvia jääkaappien sisällöstä. Tinderin tavoin miellyttävien jääkaappikuvien kohdalla pyyhkäistään oikealle. Mikäli jääkaapin sisältö ei anna käyttäjästä mairittelevaa kuvaa, pyyhkäistään vasemmalle.

Ideana on, että jääkaapin sisältö kertoo potentiaalisesta deittikumppanista selfieitä ja lomakuvia enemmän. Yhtiö tosin huomauttaa, ettei seuraa hakevien kannata ainoastaan lähestyä niitä käyttäjiä joiden jääkaapin sisältö on täysin samankaltainen oman kanssa.