Povipommi Katri Haapanen herutuskuvassa: ”Rakasta vartaloasi”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkiskaunotar Katri Haapanen tunnettiin aiemmin nimellä Katri Sorsa. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän yllätti monet ilmoittaessaan haluavansa papiksi ja opiskelevansa Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

View this post on Instagram

“Work out because you love your body, not because you hate it." #bodypositive #motivation #loveyourbody #workout #mybody #goodenergy #goodfeeling #positivevibes #happy #mood Viime aikoina treeni on kulkenut todella hyvin. Ehkä yksi ja tärkein syy on, että nyt treenaan pysyäkseni hyvässä kunnossa itseni takia. En sen takia, että saisin vartaloni ansiosta töitä. Jotenkin tuntuu, että treenaamisesta on kadonnut paine treenata. Luminen talvi antoi myös paljon potkua persuksille, koska tein lumitöitä kirkolla ja kotona. Vartalo on kuitenkin aina meidän ihmisten työväline, oli työ sitten millainen tahansa. Siksi on todella tärkeää pitää siitä hyvää huolta. Rakasta vartaloasi, koska se kantaa todella paljon.

A post shared by Katri Haapanen (@katrimarikahaapanen) on

Haapanen kertoo lähteneensä opiskelemaan alaa, koska halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Nyt Haapanen on julkaissut sosiaalisessa mediassa herutuskuvansa, jossa hänet nähdään niukoissa bikineissä. Katrin tarkoitus on saada kuvallaan aikaan kehopositiivisuutta.

– Viime aikoina treeni on kulkenut todella hyvin. Ehkä yksi ja tärkein syy on, että nyt treenaan pysyäkseni hyvässä kunnossa itseni takia. En sen takia, että saisin vartaloni ansiosta töitä, Katri Haapanen kirjoittaa.

– Jotenkin tuntuu, että treenaamisesta on kadonnut paine treenata. Luminen talvi antoi myös paljon potkua persuksille, koska tein lumitöitä kirkolla ja kotona. Vartalo on kuitenkin aina meidän ihmisten työväline, oli työ sitten millainen tahansa. Siksi on todella tärkeää pitää siitä hyvää huolta. Rakasta vartaloasi, koska se kantaa todella paljon, Haapanen lisää.