21 Savage vapautettu – voidaan karkottaa Yhdysvalloista

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Iso-Britanniasta alun perin kotoisin oleva räppäri 21 Savage pidätettiin taannoin Yhdysvalloissa. Syynä oli vuonna 2005 maahan luvallisesti saapuneen tähden umpeutunut viisumi. 21 Savage joutui viettämään yhdeksän vuorokautta pahamaineisessa Atlantan pidätyskeskuksessa.

Nyt tähti on kuitenkin päässyt vapaaksi takuusummaa vastaan. Tapausta tullaan käsittelemään oikeudessa lähitulevaisuudessa. Rolling Stone -lehden mukaan 21 Savage on hakenut vuonna 2017 niin kutsuttua U-viisumia. Hakemusta ei kuitenkaan ole tähän mennessä käsitelty viranomaisten toimesta.

21 Savage, oikealta nimeltään Sha Yaa Bin Abraham-Joseph, oli ehdolla kahden Grammy-palkinnon voittajaksi Post Malonen kanssa tehdystä Rockstar-kappaleesta. Tähti ei kuitenkaan päässyt tapahtumaan pidätetyksi joutumisen vuoksi.