Katy Perry ja Orlando Bloom kihloihin!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Katy Perry on vastannut myöntävästi näyttelijä Orlando Bloomin kosintaan ystävänpäivänä. Perry kertoi kihlauksesta Snapchatissa. Kaksikko on seurustellut vuodesta 2016 saakka, mutta heillä oli välillä vuoden tauko suhteessa.

Katy Perry kirjoitti Snapchatiin: ”Katsokaa kuka meni eilen kihloihin”. Lisäksi hän julkaisi kuvan vintage-tyylisestä sormuksesta, jossa on vaaleanpunainen jalokivi. Molemmat ovat olleet kerran naimisissa aiemmin, Daily Mail muistuttaa.

Umpirakastuneet julkkikset, 34-vuotias Katy Perry ja 42-vuotias Orlando Bloom, palasivat viime vuonna yhteen romanssin oltua vuoden ajan katkolla. Kaksikko pyrkii pitämään suhteensa yksityisenä. He erosivat aiemmin muun muassa sen takia, että Katy Perry haluaisi jälkikasvua, mutta Orlando Bloomille riittää hänen kahdeksanvuotias poikansa Flynn aiemmasta avioliitosta Miranda Kerrin kanssa.

View this post on Instagram

full bloom

A post shared by KATY PERRY (@katyperry) on