Ruokakaupan erikoinen ongelma – haju saa asiakkaat oksentamaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tesco-kauppaketju on Britannian suurin päivittäistavaroiden vähittäiskauppa. Nyt yksi yhtiön marketeista on kiusallisessa tilanteessa, sillä kaupan alapuolella olevat putket päästävät kammottavaa hajua kauppaan.

Ihmiset ovat vaatineet Tescoa sulkemaan Manchesterissa sijaitsevan Baguleyn liikkeen. Syynä on ihmisten kokemukset, joiden mukaan kaupassa ei yksinkertaisesti pysty tekemään ostoksia. Haju on saanut ihmisiä jopa oksentamaan.

Haju leijailee markettiin viemäreistä. Yritys on pahoitellut tilannetta ja vakuuttaa, että hajusta ei ole haittaa esimerkiksi elintarvikkeille. Haju on jatkunu kaksi viikkoa, mutta marketin johtajat ovat päättäneet pitää kaupan auki, Manchester Evening News uutisoi.