Treffit kuin huonosta komediaelokuvasta? Näillä keinoilla pääset kokemuksesta yli

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Eräs nainen kertoi kokeneensa elämänsä aikana niin paljon kammottavia treffikokemuksia, että hän voisi kirjoittaa niistä kirjan. Ehkä tässä vaiheessa voisi pohtia hieman tarkemmin, kenen kanssa lähtee iltaansa viettämään. Huonoista treffikokemuksista voi ottaa myös opiksi.

Ei ole yleistä syytä, mikä treffeistä huonot. Toisinaan se voi olla seuralainen, tylsä ohjelma tai onnettomat yhteensattumat. Joskus treffikumppani on jo paikalle saapuessaan tuhannen kännissä tai deittipaikka osoittautuu järkyttävän huonoksi. Tällöin kannattaa palauttaa muutama asia mieleen.

Jos ei muuta, niin huonoista treffeistä saa hauskan tarinan kavereille kerrottavaksi. Jos ilta on mennyt pieleen ulkoisten syiden takia, eikä treffikumppanissa ole periaatteessa mitään vikaa, kannattaa tapaamista kokeilla uudestaan paremmalla onnella. Huonot treffit voivat myös antaa hyvä syyn uusien kumppanien kartoittamista, koska seuralaiset eivät todennäköisesti sopineetkaan yhteen.