Mötley Crüe -yhtyeestä elokuva – tältä näyttää traileri

Elokuvat Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tukkahevin tunnetuimpiin yhtyeisiin lukeutuvan Mötley Crüen historiasta ei puutu päihteitä, paheita ja traagisia käänteitä. Yhtyeen tarina tarjoaa siis mitä parhaimmat lähtökohdat elokuvasovitukselle.

Netflixin The Dirt perustuu Mötley Crüen jäsenten kirjoittamaan The Dirt – Törkytehdas -kirjaan. Se paljastaa yhtyeen tarinan alkuvaiheista rock-skenen pahamaineisimmaksi nimeksi.

Elokuvan päärooleissa nähdään räppärinä parhaiten tunnettu Machine Gun Kelly, Dougals Booth, Daniel Webber ja Game of Thrones -tähti Iwan Rheon. Ohjaajana toimii Jackass-elokuvien parissa törkyyn tottunut Jeff Tremaine.

Tuore traileri lupaa juuri sitä, mitä Mötley Crüe -elokuvalta voi odottaakin. The Dirt saa ensi-iltansa Netflixissä 22. maaliskuuta 2019.