Alaston raivotar pahoinpiteli poikaystävän – olisi halunnut seksiä

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 21-vuotias nainen on joutunut vankilaan lähisuhdeväkivallanteon ja virkavallan vastustamisen vuoksi. Neitokainen oli raivostunut, kun hänen poikaystävänsä ei harrastanut hänen kanssaan seksiä.

Samantha Jewel Hernandez oli yrittänyt houkutella miestään seksisessioon kanssaan. Kaksi vuotta saman katon alla elänyt mies ei suostunut seksiin, joten Hernandez raivostui. Humalassa ollut nainen löi poikaystäväänsä ja repi hänen paitansa. Miehellä oli näkyviä naarmuja kasvojen ja kaulan alueella poliisien saavuttua paikalle.

Kassaneitinä työskentelevä Samantha Jewel Hernandez ei kyennyt vastaamaan poliisin kysymyksiin vahvan humalatilansa vuoksi. Sen sijaan nainen haukkui viranomaisia poliisiauton takapenkillä ja sylki heidän päälleen. Nainen on määrätty poikaystävänsä lähetysmiskieltoon ja vankilaan 6.000 dollarin takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.