Michael Jacksonin uhrit paljastavat kaiken – katso kohudokumentin traileri

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Poptähti Michael Jacksonin palveluksessa työskennellyt kodinhoitaja paljasti äskettäin, että popin kuninkaan Neverland-maatilan tunnelma oli erikoinen. Tiluksilla oli aina paljon pikkupoikia, jotka kilpailivat Michael Jacksonin huomiosta. Nyt aiheesta on tehty kohudokumentti, joka on saanut runsaasti arvostelua jo ennen ilmestymistään.

Leaving Neverland kertoo Michael Jacksonin lähipiirissä olleiden pikkupoikien tarinan. Aikamiehiksi kasvaneet James Safechuck ja Wade Robson paljastavat laulajan harjoittaneen seksuaalista hyväksikäyttöä heidän ollessaan 7- ja 10-vuotiaita 1990-luvulla. Dokumentin traileri on nyt ilmestynyt.

Oman pienen eläintarhan ja huvipuiston Neverlandiin rakentanut Michael Jackson houkutteli pikkupoikia luokseen. Vuosikausia häpeän kanssa eläneet miehet ovat päättäneet avata sanaisen arkkunsa paljastaakseen totuuden ja sen, että he ovat joutuneet valehtelemaan asiasta koko ikänsä. Dokumentti ilmestyy maaliskuussa.