Kylie Jenner heitti bestiksensä pihalle pettämisen takia – Jordyn Woods on asunnoton

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kylie Jennerin paras kaveri Jordyn Woods on koditon. Hän on jo pitkään asunut Kylien omistamassa kartanossa Hidden Hills -asuinalueella, mutta joutui nyt taivasalle pettämiskohun myötä. Jordyn Woods oli läheisissä tunnelmissa Khloe Kardashianin miehen, Tristan Thompsonin kanssa.

Kardashianin perhe on päättänyt katkaista välit kokonaan 21-vuotiaaseen Jordyn Woodsiin. Tämä tarkoittaa myös naisen uutta asuntoa jossain muualla, sillä hän on asunut pitkään Kylie Jennerin kämppiksenä. Nainen on päässyt muun muassa testaamaan ja esittelemään kosmetiikkabisneksessä menestyneen Jennerin tuotteita.

Jordyn Woods kuherteli Tristan Thompsonin kanssa miehen järjestämissä kotibileissä. Khloe Kardashian sai tietää asiasta hyvin nopeasti ja jätti pettäjämiehen tunnustettua riettailut, E! News uutisoi. Heillä on yksi yhteinen tytär, 10 kuukautta vanha True.

View this post on Instagram

plus she know my babymama is a trophy 🏆

A post shared by HEIR JORDYN (@jordynwoods) on