Donald Trump kutsui Tim Cookia väärällä nimellä – Applen toimitusjohtaja vaihtoi Twitter-nimensä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknologiayhtiö Applen toimitusjohtaja Tim Cook on vaihtanut Twitter-nimensä Tim Appleksi. Syynä on Yhdysvaltain presidentti Donald Trumpin tekemä moka, jossa valtionpäämies nimitti Tim Cookia tapaamisessa Tim Appleksi.

Teknisesti Tim Cookin nimi on Twitterissä varustettu omenalogolla, mutta sen pystyy näkemään ainoastaan Mac ja iOS-laitteilla. Ihmiset ovat ihastuneita Applen toimitusjohtajan humoristisesta asenteesta presidentin tekemää nimimokaa kohtaan. The Verge on kertonut, että Tim Applesta on tullut yleinen vitsi.

Kerroimme taannoin, että Tim Cook onnistui laihduttamaan oman yhtiönsä älykellon avulla. Sporttikello oli motivoinut toimitusjohtajaa liikkumaan enemmän ja hän pudotettua kellon avulla 13,5 kiloa. Cook nousi yrityksensä johtoon Steve Jobsin jälkeen vuonna 2011.