Saara Aalto teki historiaa – sijoittui kolmanneksi Brittien Dancing On Ice -kilpailussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme seuranneet jo pitkään miten suosikkilaulaja Saara Aalto on kilpaillut upeasti Britannian versiossa suositusta Dancing On Ice -kilpailusta. Suomalainen Aalto sijoittui taannoin historiallisesti toiseksi X Factor -kilpailussa, ja nyt tuli lähes yhtä upea sijoitus.

Aalto selvisi upeasti kilpailun finaaliin, jossa hän sijoittui eilen sunnuntaina kolmanneksi parinsa Hamish Gamanin kanssa. Pettymys oli luonnollisesti suuri, kun tähtäimessä oli kilpailun voitto.

Kolmas sija oli pettymyksestä huolimatta suomalaiselle historiallisen upea. Kilpailun voiton veivät James Jordan ja Alexandra Schauman. Saaran ja Hamishin toinen finaaliesitys perustui Britney Spearsin Circus-kappaleeseen.