Valokuvaaja ikuisti Times Squaren sykkeen – upea video lintuperspektiivistä kuvattuna

Matkailu · Terhi Piiroinen

Maailman metropoleja ja mykistäviä luonto-otoksia kuvaava valokuvaaja Mike Meyers on julkaissut tammikuussa time lapse -videon New Yorkin Times Squarelta. Lintuperspektiivistä kuvattu video esittelee Manhattanin liikenteen rytmiä.

New Yorkin Manhattanilla sijaitseva Times Square on yksi maailman suosituimmista matkakohteista. Kaupungin syke ei sammu koskaan ja vuorokauden ympäri jatkuva liikehdintä on nyt taltioitu lyhyelle videolle. Pilvenpiirtäjät loistavat valoineen useissa eri sävyissä.

Chicagolaisella valokuvaajalla on lukuisia kaupunkiotoksia Instagramissaan. Hän on onnistunut ikuistamaan kuviin valojen ja varjojen muodostamia kokonaisuuksia tavalla, jota jää herkästi ihailemaan.