Juhli vuosipäivääsi eroottisesti latautuneena – nämä vinkit auttavat

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Jos kuulut niiden onnellisten joukkoon, jotka ovat löytäneet nykyajan deittailuviidakosta vierelleen oman ihmisen ja pysynyt hänen kanssaan yhden vuoden, kannattaa vuosipäivää juhlia näyttävästi. Kiihkeätunnelmaiset ideat voivat antaa sopivaa säpinää ensimmäisen vuosipäivän ikimuistoiseen viettoon.

Elite Daily vinkkaa nyt kahdeksan tapaa juhlia ensimmäistä seurusteluvuotta oman kumppanin kanssa. Viettelevää tunnelmaa voi saavuttaa esimerkiksi burleskinäytöksestä, pariskuntahieronnasta tai elokuvasta, jossa on intohimoista tunnelmaa. Pariskunta voi hakea myös vartaloidensa yhteistä liikkumista ja rytmiä salsa-tanssitunnilta.

Monissa kaupungeissa on avattu salakapakoita, joissa kannattaa vierailla viimeistään ensimmäisenä vuosipäivänä pikkutuhmissa tunnelmissa. Yksi hauska juhlatapa on roolileikki, jossa kumppanukset voivat mennä esimerkiksi toiselle paikkakunnalle esittämään eri henkilöitä kuin ovat ja hakea sen avulla säpinää suhteeseen. Hotelliloma on aina hyvä vaihtoehto, ja se kannattaa puolestaan aloittaa seksikaupan kautta.