Selviäisitkö villissä erämaassa? Netflixin interaktiivinen uutuussarja paljastaa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suoratoistopalvelu Netflix jatkaa interaktiivisen sisällön tuottamista. Seuraavana vuorossa on katsojan seikkailija Bear Gryllsin kenkiin heittävä sarja.

You vs. Wild -sarjassa Bear Grylls matkustaa villiin erämaahan eri puolilla maailmaa. Eteen tulee haastavia tilanteita ja vaaroja, joissa katsojan tehtävänä on päättää kuinka hän etenee.

Netflix on ilmoittanut tuottavansa jatkossa enemmänkin interaktiivista sisältöä. Netflixin ensimmäinen aikuisyleisölle suunnattu interaktiivinen elokuva, Black Mirror: Bandersnatch saavutti palvelussa valtavan suosion.

Toisin kuin Black Mirror: Bandersnatchissa, johtavat valinnat You vs. Wild -sarjassa tuskin yhtä herkästi päähenkilön kuolemaan. Hiuskarvan varassa ja Bear Grylls – Selviytyjien saari -tähden seikkailuista tulee tuskin silti puuttumaan vauhtia ja vaarallisia tilanteita.