Sinkkuelämää saa jatkoa – nyt perehdytään viisikymppisten seksielämään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuosittu Sinkkuelämää-sarja on saamassa jatkoa – ainakin jossain muodossa. Suosikkisarjan pohjana toimineen romaanin kirjoittaneen Candace Bushnellin uudesta kirjasta työstetään televisiosarjaa.

Paramount Television ja Anonymous Content -yhtiöt ovat Deadline-sivuston mukaan ostaneet oikeudet Candace Bushnellin tulevaan Is There Still Sex in the City -kirjaan. Kirjassa perehdytään yli 50-60 -vuotiaiden naisten deittailuun, seksielämään ja ystävyyteen New Yorkissa.

Teemat ovat siis pitkälti samoja kuin Sinkkuelämää-kirjassa ja sarjassa vaikka päähenkilöt ovatkin jo varttuneempia. Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, tuleeko kyseessä olemaan suora jatko-osa suositulle sarjalle.

Alkuperäistä Sinkkuelämää-sarjaa esitettiin HBO-kanavalla vuosina 1998-2004. Sarah Jessica Parkerin, Kim Cattrallin, Cynthia Nixonin ja Kristin Davisin tähdittämän sarjan tarina jatkui myöhemmin kahden elokuvan muodossa.