Poikaystävä ei ollut mukava – nainen soitti hätänumeroon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Saamme jälleen kerran esitellä floridalaisen typeryksen edesottamuksia, kun eräs aurinkoisessa Yhdysvaltojen osavaltiossa asuva nainen soitti turhaan hätänumeroon. Hän soitti hätäkeskukseen yhteensä kuusi kertaa kertoakseen poikaystävänsä käyttäytyneen inhottavasti.

Kuusi kertaa neljän tunnin aikana hätänumeroon soittanut 40-vuotias Mary Ann Parrish pidätettiin perättömästä vaarailmoittamisesta. Hän kertoi hätäkeskusvirkailijalle soittamisensa syyksi sen, että hänen poikaystävänsä ei ollut mukava. Virkailijan pyynnöstä huolimatta nainen soitti samasta asiasta monta kertaa uudelleen.

Lopulta poliisi meni Floridan Lacoocheessa sijaitsevaan asuntoon. Viranomaiset näkivät naisen puhelimessa soittamassa jälleen kerran hätänumeroon. Hän odottaa oikeuden päätöstä syytteestä lääninvankilassa 150 dollarin takuusummaa vastaan, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisi