Selfiet raivostuttavat Phuketin suosikkirannalla – kuvien ottajia uhataan jopa kuolemanrangaistuksella

Matkailu Ohhoh! · Tim Isokivi

Thaimaan Phuketin lentokentän lähellä sijaitsee uimaranta, joka on erityisen suosittu paikka selfiekuville. Turistit kuvaavat itseään mielellään samalla, kun lentokoneet lentävät matalalla heidän taustallaan.

Turistien selfieharrastukselle halutaan kuitenkin tehdä loppu. Lentoaseman johdon mukaan selfieitä ottavat turistit ovat turvallisuusriski lentäjille.

Tarkkaa syytä turvallisuusriskille ei ole kerrottu, mutta selfieiden ottajien epäillään häiritsevän koneiden lentäjiä samalla tavalla kuin esimerkiksi  UAV-koptereiden ja laserosoittimien. Paikallisten viranomaiset varoittavat, että lentäjien häiritsemisestä voi seurata jopa kuolemanrangaistus.

Osa rannasta aiotaankin Bangkog Post -lehden mukaan muuttaa kokonaan turvavyöhykkeeksi, johon pääsy on kiellettyä rangaistuksen uhalla. Selfiekuvien ottaminen olisi edelleen sallittua uimarannan muissa osissa.

 

View this post on Instagram

#Repost @thai_tours_ • • • • • 📌Совсем рядом с аэропортом находится пляж с самолетами, под названием Май Као. Именно здесь можно увидеть своими глазами, как садятся или взлетают самолеты прямо над вашей головой, почувствовать на себе всю мощь этих машин и сделать очень классные фотки! ✈️ 🛫 🛬🛩 ____________________________________________#plane#airport✈️#phuketinternationalairport#phuketairport#phuket#airliners#airlinescrew#planepic#airasia#singaporeairlines#transaero#s7#aeroflot#bangkokair#jetstar#

A post shared by O Mundo Aviacao (@omundoaviacao) on