Mies rakensi kotiinsa monimutkaisen radan suolan kuljettamiseen – fysiikan lait pääsivät oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jospeh’s Machines on julkaissut Youtubeen videon, jolla hyödynnetään dominoefektiä kodin jokapäiväisten ja arkisten esineiden avulla. Radan nimi on Pass The Salt, koska rata käynnistyy suolan avulla. Videon katsomista ei voi jättää kesken.

Katsoja pääsee näkemään ketjureaktioita keittiönpöydän päällä, jolle on rakennettu järisyttävän suuri, monipuolinen ja lukuisia eri toimintoja sisältävä rata. Radalla nähdään perinteisiä kuulia ja dominopalikoita, mutta myös lastenleluja, keittiövälineitä ja pingispalloja.

Rata kestää yli neljä minuuttia. Kyseessä tubettajan pisin koskaan rakentama rata. Vaikka suolaa pystyisi ojentamaan helpomminkin, ei se oli yhtä tyylikästä kuin videolla nähtävä tapa.