Autovaras vapautui vankilasta – murtautui autoihin jo vankilan parkkipaikalla

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

On tutkittu, että vankeusrangaistus ei ole kovinkaan tehokas keino rikollisuuden torjuntaan. Tämän osoitti floridalainen Casey Michael Lewis, joka murtautui vankilan parkkipaikalla olleisiin ajoneuvoihin heti vapautumisensa jälkeen.

The Smoking Gun kertoo 34-vuotiaan Casey Michael Lewisin olleen vankilassa autovarkaudesta. Hän maksoi lunnaat ja pääsi odottamaan tuomiotaan vapauteen. Heti vankilan muurien ulkopuolelle päästyään mies murtautui parkkipaikalla olleisiin ajoneuvoihin.

Hän anasti autoista puhelimen, rahaa, savukkeita, pankkikortin ja erään naisen ajokortin. Osa autojen omistajista oli jättänyt ajoneuvonsa ovet auki. Lewis pidätettiin uudelleen. Hän vapautui uudestaan maksettuaan 11.250 dollarin suuruiset lunnaat. Mies kuljetettiin pois vankila-alueelta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.