Ravintolassa ei ollut suklaajäätelöä – nainen riehui pesäpallomailan kanssa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Ruokaraivo ja nälkäkiukku ovat aiheuttaneet lukuisia pahoinpitelyitä ja arvaamatonta käyttäytymistä. Nyt Yhdysvaltojen St. Louisissa sijaitsevassa hampurilaisravintolassa on kohdattu yksi kaikista äkäisimmistä asiakkaista. Hän ei tyytynyt pelkkään sanailuun.

Aamuyöllä Rally’s -nimiseen ravintolaan mennyt naishenkilö oli tilannut itselleen ruokaa. Pikaruokalan työntekijät joutuivat pahoittelemaan naiselle, että hänen tilaamansa suklaajäätelö oli loppunut. Tarjolla oli kuitenkin vaniljajäätelöä.

Nainen sai raivokohtauksen, haki autostaan alumiinisen pesäpallomailan ja ryhtyi hakkaamaan pikaruokalan ikkunoita rikki. Sen jälkeen hän sylki ravintolan työntekijöiden päälle ja pakeni paikalta. Poliisi etsii tummaihoista noin 25–35-vuotiasta tekijää, The Smoking Gun uutisoi.