Trainspotting-tähti Bradley Welsh löydetty kuolleena – ammuttu päähän

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nyrkkeilijänä ja näyttelijänä tunnettu brittiläinen Bradley Welsh on kuollut. Tähti menehtyi jouduttuaan ammutuksi Skotlannin Edinburghissa.

Edinburghin poliisi hälytettiin keskiviikkoiltana tutkimaan ampumatapausta Chester Streetillä. BBC:n mukaan viranomaiset löysivät Welshin päähän osuneeseen luotiin kuolleena. Tekijää ei ole toistaiseksi saatu kiinni.

42-vuotias tähti oli mukana Trainspotting 2 -elokuvassa, jossa hän näytteli rikollispomo Doylea. Nyrkkeilijä on nähty myös esimerkiksi Danny Dyer’s Deadliest Men -sarjassa, jossa perehdyttiin Iso-Britannian vaarallisimmiksi kuvailtujen henkilöiden elämään.

Bradley Welsh nousi Iso-Britannian amatöörinyrkkeilyjärjestön höyhensarjan mestariksi vasta 17-vuotiaana. Hänet tunnettiin Trainspotting-kirjailija Irwine Welshin ystävänä. Samasta sukunimestään huolimatta he eivät olleet sukua toisilleen.