Kaahari ohitti poliisiauton Laukaassa 172 km/h – nopeusrajoitus oli 80 km/h

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisi suoritti äskettäin koko maassa vuorokauden tehostetun nopeusvalvonnan, jonka aikana jäi kiinni 5.500 kuljettajaa ylinopeudesta. Vuodenaikaan nähden poikkeuksellisen lämpimät kesäkelit ovat mahdollisesti tehneet kaasujaloista painavampia, koska viikonloppuna mitattiin erityisen rajuja ylinopeuksia.

Laukaassa Nelostiellä mieskuljettajan epäillään syyllistyneen törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen kello 22.13 aikaan. Mies ajoi henkilöautolla liikennettä valvomassa olleen siviilimallisen poliisiauton ohi peräti 172 nopeudella. Alueella on 80 kilometrin nopeusrajoitus, jonka ylitys oli siis erityisen suuri. Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Kaahari jäi poliisin haaviin myös Tampereella, jossa poliisipartio oli suorittamassa ajotapavalvontaa ysitiellä Hervannan liittymän kohdalla kello 01.35 aikaan. Silloin lännen suunnasta ajanut henkilöautoilija kaahasi poliisin tutkaan 100 kilometrin rajoitusalueella 164 kilometrin tuntivauhtia.

Henkilöauto pysäytettiin ja sitä kuljettanut mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon. Kuljettajaa epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.