Poliisia esittänyt pidätettiin – yritti pysäyttää siviiliasuisen poliisin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Valepoliisi on jäänyt kiinni Yhdysvaltojen Floridassa koomisella tavalla. Hän yritti esittää viranomaista todelliselle peitetehtävissä olleelle poliisille. Matthew Joseph Erris oli varustanut Chevrolet Trailblazer -autonsa poliisin sinisillä ja punaisilla valoilla.

Fotolia

Hän yritti saada toisen autoilijan pysäyttämään ajoneuvonsa seuraamalla häntä ja laittamalla valonsa vilkkumaan. Ajoneuvon kuljettaja sattui kuitenkin olemaan peitetehtävissä ollut oikea poliisi. Pysähtymisen sijaan hän ilmoitti epäilyttävästä ajoneuvosta hätänumeroon. Pian Erris pysäytettiin viranomaisten toimesta.

Errisin hallusta löydettiin aidon käsiaseen näköinen airsoft-pyssy, jota hän piteli pistoolikotelossa. 26-vuotias mies pidätettiin CNN-uutissivuston mukaan luvattomasta poliisina esiintymisestä, eli virkavallan anastuksesta. Toistaiseksi ei ole tiedossa ehtikö hän huijaamaan ketään.