Voita JouluJolla-bileristeily Silja Europalle – VIP-palkinnon arvo 450 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viihde- ja lifestylemedia Stara järjestää lukijakilpailun, jossa arvotaan luksusluokan VIP-bileristeily Silja Europalle kahdelle hengelle deluxe-hytissä. The Original JouluJolla -risteilyn arvo on 450 euroa, ja palkinto arvotaan Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken 1. heinäkuuta 2019.

The Original JouluJolla

Palkinto sisältää kahden hengen liput The Original JouluJolla -bileristeilylle 28. marraskuuta 2019, majoituksen deluxe-hytissä ja VIP-paketin. Itämeren halutuin VIP-paketti sisältää pääsyn VIP-tilaisuuteen Silja Europan teatterissa kello 19.30-20.30, tervetulojuoman, Jaakko Saariluoma Stand Up -esityksen sekä ja The Original JouluJolla 2 VIP -tonttulakin.

Osallistu kilpailuun tykkäämällä Staran Facebook-sivuista tästä linkistä.

The Original JouluJolla

The Original JouluJolla -risteilyllä ovat esiintymässä muun muassa Apulanta, Popeda ja Teflon Brothers. Discossa pikkujoulut jatkuvat aamukuuteen, jonka jälkeen pubissa jatketaan suoraan after ski -juhlilla. Aamulla risteilyltä on mahdollisuus poistua neljäksi tunniksi Tallinnaan vaikkapa jouluostoksille. Risteilyn liput ovat myynnissä Matkavekassa.