Mies nielaisi langattoman kuulokkeen – kaivoi sen ulosteistaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Langattomien nappikuulokkeiden ongelma piilee siinä, että ne katoavat pienen kokonsa ansiosta melko helposti. Harvoille käy silti samalla tavalla kuin eräälle taiwanilaiselle miehelle.

Ben Hsu kertoo nukahtaneensa Applen Airpod-kuulokkeet päässään. Hän oli jollain tavalla onnistunut nielemään toisen niistä uniensa aikana. Kuulokkeen olinpaikka selvisi hetken hämmästelyn jälkeen iPhonen paikantamisominaisuuden avulla.

– Vilkaisin peittoi alta ja katselin ympärilleni. Tajusin äänen tulevan vatsastani, Hsu kuvaili Daily Mailin mukaan.

Lääkäri määräsi miehelle laksatiivejä ja kehotti häntä tarkkailemaan ulostettaan. Airpod löytyi seuraavana päivänä jätösten seasta Hsun käytettyä juna-aseman vessaa. Miehen yllätykseksi kuuloke toimi edelleen, ja sen akkuakin oli jäljellä vielä 41 prosenttia.