Televisiokanava esitti uuden Avengersin piraattiversion – vain päivä ensi-illan jälkeen!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Marvelin Avengers: Endgame on yksi vuoden suurimmista elokuvatapauksista. Elokuva on jo esitetty televisiossa, tosin laittomana versiona.

Avengers: Endgame nähtiin Filippiinien Dipolongin Orient Cable -paikalliskanavalla vain vuorokausi sen virallisen ensi-illan jälkeen. Kyseessä oli paikallisen uutistoimiston mukaan tuoreen elokuvan piraattiversio.

Elokuvaa Filippiineillä levittävä Teatro de Depitan -yhtiö on sittemmin aloittanut oikeustoimet Orient Cablea vastaan. Avengers: Endgame oli tarkoitus esittää kanavalla uudelleen, mutta sen tilalla nähtiin filippiiniläinen supersankarielokuva Captain Parbell. Myös kyseisestä elokuvasta esitettiin piraattiversio.

Piratismista huolimatta Avengeres: Endgame on ollut valtava menestys lippuluukulla. Se tuotti ensimmäisen viiden päivän aikana maailmanlaajuisesti yli miljardi euroa.