Lomamatkan salamatkustaja löytyi viikkoja myöhemmin – myrkyllinen skorpioni!

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan kauhutarinoita matkatavaroihin lomamatkojen aikaan piiloutuneista vaarallisista eläimistä. Nyt eräs kanadalaisnainen on löytänyt kotoaan skorpionin, jonka hän uskoo olevan peräisin Kuubasta.

Gail Hammond oli tiskaamassa keittiössään, kun hän huomasi lattialla jotain outoa. Kyseessä oli skorpioni, jota hän ensin luuli leluksi. Hammond ja hänen tyttärensä onnistuivat pyydystämään jääkaapin alle juosseen ötökän.

Tappamisen sijaan Hammond toimitti eläimen eläinkääkärille. Se paljastui CBC-uutissivuston mukaan Karibialla elävän, myrkyllisen heteroctenus junceus -lajin edustajaksi. Kaiken lisäksi ötökkä oli raskaana.

Eläimen tarkka alkuperä ei ole tiedossa. Hammon kertoo kuitenkin olleensa viikkoja aikaisemmin lomamatkalla Kuubassa. On siis todennäköistä, että skorpioni saapui Kanadaan salamatkustajana matkatavaroiden joukossa.

 

Red Scorpion

It's "Never a Dull day" when a woman's trip to Cuba brings home an Undocumented Immigrant.

Publiée par Dewdney Animal Hospital Ltd. sur Mardi 7 mai 2019

So ironic that a long time fan of The Scorpions finds a live Scorpion in her home in Vancouver (WTF) BC. He’s been taken…

Publiée par Gail Hammond sur Mardi 7 mai 2019