Nainen vaginasta löytyi seitsemän huumeruiskua

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen 35-vuotias Jeymie Wescott pidätettiin Burger King -ravintolassa riehumisesta. Hän oli huutanut Largon alueella sijaitsevassa ravintolassa henkilökunnalle. Pian viranomaiset epäilivät huumausaineilla olleen osuutta tapahtumiin.

Tarkemmissa tutkimuksissa selvisi, että naisen genitaalialueella tuntui jotain sinne kuulumatonta. Wescott ei kuitenkaan suostunut kertomaan tai paljastamaan piiloaan. Nainen myönsi kuitenkin poliiseille, että hän oli lirissä.

Nainen toimitettiin vankilaan. Siellä hän viimein suostui tyhjentämään emättimensä sisällön. Nainen poisti vaginastaan yhteensä seitsemän huumeruiskua, joiden sisällä oli kirkasta huumausainetta. Hän vapautui vankilasta maksettuaan 5.300 euron lunnaat, The Smoking Gun uutisoi.